Hallux, ceea ce este, cauze, simptome și tratament

Este juanetes?

Nu putem vorbi despre juanetes nu vorbi înainte de Hallux Valgus.

La Hallux Valgus este abaterea prima metatarsiano în degetul mare de la picior (de fapt, Hallux înseamnă „degetul mare de la picior” Valgus, înseamnă „în aer liber”), este cauzată de deformare este os din diverse motive, vom explica mai târziu.

Abaterea de oase, adică Hallux Valgus, care provoacă formarea de juanete. Când degetul mare se bazează pe al doilea deget, apar tot mai multe și mai multe abaterea de la același, formând o proeminență, care apare pe partea exterioară a piciorului și care poate erupe și să roșească, cauzand dureri severe, care suferă.

foto9

În juanete, prin urmare, este un fel de ambalaje, care se formează în conformitate cu Hallux Valgus se deteriorează. Dacă această deformare nu este Rezolvată la timp, acest lucru poate duce la faptul că alte deformări, care afectează pe celelalte degete, pe care le vom discuta mai târziu.

În ceea ce privește simptomele, juanetes, de obicei, apar atunci când problema este la stadioane mai complexe, cu toate acestea, există oameni care, în ciuda juanetes timp de mulți ani, nu au nici un simptom.

În cele din urmă, putem spune că juanete este o consecință a Hallux Valgus.

O programare la operație juanetes

De ce apar juanetes?

Există diferite motive, legate de apariția juanetes:

Utilizarea incorectă pantofi, care zdrobește degetele în interiorul pantofului și permite de a limita mișcarea degetelor. Utilizarea excesivă de pantofi cu toc înalt, are, de asemenea, atitudinea față de dezvoltarea juanete pentru același motiv. Aceasta nu este o consecință directă, dar, de asemenea contribuie la apariția mai devreme.

Genetica:, de asemenea, contribuie la formarea juanetes defect în structura mecanică harta din cauza factorilor ereditari. Ceea ce este moștenit nu juanete da, dar, ca mersul pe jos, ceea ce duce la Hallux Valgus.

Din Egipt sunt cele în care degetul mare este mai lung decât celelalte degete.

Boli ale picioarelor, cum ar fi picioare plate sau picioarele Kavos.

Prezența altor boli, care sunt deformate de zaruri, cum ar fi artrita reumatoida.

Vârstă, de asemenea, poate fi un factor, pentru că mai mult de vârstă, cu atât mai probabil că juanetes pentru că el a arătat mai mult utilizarea în picioare, mai ales după 40. an de viață. Cu toate acestea, se poate întâmpla ca un om tânăr, ar trebui să juanetes, deși nu-i face nici un simptom.

Faptul că juanetes apar mai frecvent la femei decât la bărbați, nu este intamplatoare, deoarece femeile folosesc adesea tocuri si finisaje vârful, astfel încât acestea sunt mai predispuse la padecerlos.

Care sunt simptomele de juanetes?

Toate juanetes, ușor de identificat din cauza simptomelor la un pacient, care pot fi următoarele:

Principalul simptom al juanete și cel mai evident este de ambalaje, care se dezvoltă pe baza externă a degetului. Acest ambalaj poate fi găsit roșeață și inflamație, care provoacă durere pacientului. Aceste simptome se amplifica în timp ce în mișcare sau chiar să stea mult timp.

Se întâmplă, de asemenea, apariția altora, iritatii pe picioare, ca un pinten, vezicule și așa mai departe În întregul suferă de juanete puteți găsi кальоса și uscare.

În ceea ce privește durerea, poate fi de asemenea asociată cu osteoartrita se localizează în comun, din cauza poziției improprii de oase.

Degetul, de asemenea, din cauza lor de mișcare, și, uneori, senzație de amorțeală și senzație de arsură.

În cele din urmă, deformare a degetelor poate fi un semn de juanetes. Aceste deformare apar atunci când degetul mare este respinsă din cauza juanete și creează presiune pe alte degetele de la picioare, care pot să se aplece, provocând ceea ce se numește degetele de la picioare gheare, Buzdugan sau ciocanul. Aceste probleme, legate de juanetes pot fi soluții mai sofisticate, care într-un simplu Hallux Valgus, în acest sens, se recomandă ca Hallux Valgus a elimina cât mai curând posibil.

Diagnosticul juanete

Deși diagnosticul juanete este, aparent, simplu, pentru că ne putem ușor de a evalua performanțele pe deget, pentru a efectua un diagnostic de încredere de gravitatea problemei, specialist fi utilizate diferite metode:

Examen fizic: specialist va aprecia, indiferent de gravitatea variație mare deget de la picior și dacă-l variație afectează celelalte degete, ca va verifica mobilitate a articulatiei. De asemenea, palpará de piele, pentru a verifica gradul de inflamație, ceea ce există.

Istoria bolii pacientului: specialist trebuie să cunoască starea fiecărui pacient, pentru a ști dacă pot exista factori de risc, care detectează apariția Hallux Valgus și juanete. Aceste cote pot fi vârsta, profesia, disponibilitatea realizat de boli, cum ar fi artrita, etc.

Interviu securitate radiologică: specialistul efectuează radiografii ale piciorului, cum laterale, cât și o parte din sursa de pe Internet. Pe x-ray imagine din lateral se poate vedea schimbarea piciorului (plat, каво) și deformarea degetelor (gheare, ciocanul sau Buzdugan). Că x-surse de pe Internet arata tehnice de Hallux Valgus, ca unghi de oase.

Podoscopia: Că va analiza modificarea dinamică a piciorului.

Analist.

Imaginea juanetes

Sfaturi pentru ameliorarea durerii, care provoacă juanetes

Când juanete deja a început să se dezvolte, atunci, probabil, pacientul va începe să simtă aceste simptome, cu toate acestea, se poate dovedi că juanete nu simptomele (în special la începutul apariției lor).

Mai jos, am numit câteva sfaturi care pot face durerea, care apare juanete pot:

Aplica încălțăminte corespunzătoare, adică să evite complet a purta pantofi, strângeți degetele de la vârful și invers, este necesar de a utiliza pantofi cu vârful lat. De asemenea, este important de a nu purta tocuri înalte.

Folosi tampoane interdigitales, care a rupt foto10degetele între ele și vor ține degetul mare în poziția corectă și tampoane în continuare, pentru a evita o coliziune cu juanete cu pantofi.

Aplicați gheață în juanete 2 sau de 3 ori pe zi, pentru a reduce inflamatia si reduce durerea.

Primirea de medicamente anti-inflamatorii, și, de asemenea, vă permite de a reduce inflamatia si reduce durerea, dar acestea ar trebui să fie numiți de către un specialist.

Schimbare de activitate, de exemplu, de a evita acțiuni care pot provoca dureri de juanete, ca să se ridice pe o lungă perioadă de timp.

De asemenea, este de remarcat faptul că unele exerciții fizice și/sau masaj, care pot ameliora simptomele, dar numai temporar.

Posturi de protecție: efectuează de sprijin ale piciorului pe o suprafață plană, și apoi l-a scos degetul, și, separându-l de restul degetele de la picioare, în aer liber, atât timp cât acest lucru este posibil.

Masajul corector Pentru a îmbunătăți deformare a degetelor și de a relaxa muschii, puteți aplica presiune și glisați ambele degete mari de mână pe partea de sus a piciorului până la degetul. Executa la 9 de presiune în adâncime.

Pentru a descărca gratuit cărțile noastre în Juanetes: „Hallux Valgus (Juanetes) apariția de corecție”

Pentru a obține cartea noastră despre Juanetes trebuie doar să completați formularul de mai jos suscribiéndote la newsletter-ul nostru. După aceea, veți primi un e-mail cu un link pentru a descărca 🙂

Procedura pentru îndepărtarea juanetes, cu siguranta

Indiferent de motivele apariției juanete sau Hallux Valgus, trebuie remarcat faptul că acestea nu dispar de la sine, dar chiar și mai rău, dacă nu este tratată corect și la timp. Cu toate acestea, este adevărat că unii ar putea să se deterioreze mai repede decât altele.

Există modalități de a calma durerea juanetes, așa cum am spus mai devreme, cu toate acestea, singura modalitate de a scapa de dureri de complet, și de a face eliminarea Hallux Valgus și juanete, expunând pacientul la chirurgie. Când juanetes interfera cu activitățile de zi cu zi a pacientului, prevenind, astfel, veți dori să utilizați în condiții normale de viață, din cauza dureri sau disconfort care apare juanete, timp să se gândească de intervenție.

Două metode, care există, în scopul de a elimina juanete sunt următoarele:

Operațiunile juanetes sau Hallux Valgus de tăiere

Această aliniere de oase (primul metatarsiano), în degetul mare de la picior, pentru ca osul și-a păstrat forma inițială, acest lucru înseamnă că, pentru ea a fost direct, că așa și trebuie să fie.

După aplicare locală sau regională anestezia pacientului, chirurgul are acces la unde se află juanete printr-o incizie. Când vine în zonă, chirurg distribuie pe scurt sau o parte din metatarsiano, care iese în evidență în exterior (amintiți-vă că aceasta este cauza juanete).

După ce se taie osul, chirurgul pune o serie de șuruburilor în oase, pentru a fixa corect, și oasele cresc. În cele din urmă, ушивание rana chirurgicale și restabilește перевязывать picior.

Trebuie remarcat faptul că această intervenție este destinat, în principal, atunci când piciorul are o abatere mai mare de 30°, care este, atunci când o intervenție mult mai grave de caracter. După eliminarea scurgerilor, va dispărea cu ea juanete, deoarece acestea încetinesc a țesuturilor, care se aflau în suspans.

Acest tip de operație este simplu, în plus, el nu are nevoie de spitalizare a pacientului, așa cum este în condiții de ambulator. Durează de la 30 la 90 de minute.

O programare la operație juanetes

Operațiunile juanetes sau Hallux Valgus fără tăiere

Acest tip de intervenție se numește „cutanată chirurgie” și este minim invazivă, așa cum chirurgul face o incizie de dimensiuni mari, pentru a ajunge la probleme și nu doare osul, așa cum este descris în tehnica de mai sus. Această intervenție este recomandată în cazurile ușoare sau moderate Hallux Valgus.

Se întâmplă, după cum urmează: chirurgul asigură locală sau regională anestezia pacientului, apoi efectuați trei sau patru incizie în zona care va fi verificabil. Prin aceste incizii, specialist introduce instrumente chirurgicale, necesare în interiorul picioarele pacientului. Cu ajutorul acestor instrumente, permite chirurgului de a vedea în interiorul picioarele pacientului pe monitor, situat în sala de operație. Astfel, puteti tranzactiona pacientului corect.

Dacă aveți Hallux Valgus, se întâmplă la fel ca și în operațiunea precedentă, în țesutul încetează să mai fie apăsată, iar juanete dispare. Este situat bandaj pe picior, actuale, care sunt eliminate după o săptămână.

Această operațiune durează de la 30 la 90 de minute.

După operație, operație juanetes

După operație juanetes cu tăietura în perioada postoperatorie durează de la trei până la șase săptămâni. La expirarea acestui timp, când pacientul va fi capabil de a menține picioarele pe podea complet. Cu toate acestea, nu va fi de până la a zecea săptămână, atunci când pacientul se va vindeca complet și din nou, puteți efectua activitățile zilnice normale.

În ceea ce privește intervenția juanetes fără tăiere, după operație, pacientul va utiliza cu tălpi de pantofi strans, dar, de asemenea, va fi plasat între primele două degete de la picior, un element care va face așa, că au rămas destul de solide și refuzul repetat de a. Trebuie remarcat faptul că recuperarea pacientului, operate cu ajutorul acestei tehnici reduce destul de perioada de recuperare, în plus, că cicatrici mult mai puțin.

Pentru a rezuma, trebuie spus că principalul scop pentru fiecare dintre aceste operațiuni exact la fel: eliminarea completă a juanete și simptome care se provoacă, cu ajutorul corecția Hallux Valgus (de exemplu, prin alinierea la degetul mare).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*