Spune-mi, cum de prietenul tău…și am să-ți spun, dacă ai „hallux valgus”

Cum de a conduce și are o legătură directă cu numeroase contuzii osteoarticulares și mușchi. Pasul este o caracteristică a fiecărui om, și, în plus, toată lumea știe că aceasta este una dintre cele mai distinctive caracteristici ale fiecărei persoane. Ușor pentru a asculta declarațiile de tipul „du-te, ca tatăl său”. Și, ca de obicei, da. Cum de a intra moștenit, ca și alte caracteristici fizice.

Este o modalitate de a veni la „moștenit” și menținut timp de mai mulți ani și milioane de pași pe care le puteți crea o patologie care ar fi putut fi evitate, dacă ar fi pus medicament la foto111timp. Unul dintre exemplele cele mai evidente este tema „juanetes”. „Juanete”, din punct de vedere tehnic numit „Hallux Valgus”, este de îngroșare a articulatiei degetului mare de la picior, iar abaterea de la aceasta casa.

Destul de des puteți vedea în consultare cu toată familia, care, treptat, s-a dus să-și dezvolte „juanete”. Am văzut în unele familii de la bunica cu „juanete generos”, fiica „juanete discret” și nepoata „semn juanete”.

Acest tip de secvență clar că „Juanete” trebuie să aibă ceva cu genetica și fiica și nepoata-Wang, urmărind să se dezvolte „juanete”, ca acest patrimoniu, care nu a fost chemat, cu plin de resemnare. Acum, de bine, nici bunica, nici fiica, nici nepoata s-au născut cu juanete. Niciodată nu am văzut un nou-născut sau născut „Juanete”.

Ceea ce de fapt moștenit este o modalitate de pe picioare și de a merge. „Juanete” – aceasta este o consecință de mii de pași într-o anumită formă, ajută în multe cazuri, cu completări, cum ar fi tocuri înalte, piroane, înguste și așa mai departe, Dar principalul motiv pentru ei de construcție este ca pas cu pas pe. În special, de obicei, picioarele stau (adică bag piciorul în interiorul atunci când mersul pe jos), fie de a avea picioarele destul de каво (cu o ușoară curbă), ceea ce creează o povară suplimentară pe locul metatarsal. În fapt, există o mulțime de oameni, care s-au dezvoltat „juanete” și nu au condus în viața lor, tocuri sau degetele de la picioare.

Dacă suntem în imposibilitatea de a detecta

Dacă suntem în imposibilitatea de a detecta, prin urmare, de a intra în dezvoltare „juanete” am fi putut evita acest lucru, în multe cazuri, la fel de ușor cum se dezvoltă un șablon, modul corect de a îmbunătăți distribuția de sarcină și pentru a elibera presiunea de pe prima încheietură metatarsofalángica (primul deget). Este foarte ușor de a descoperi, după ce a petrecut biomecanice de cercetare mers.

Este clar că noi nu putem influenta genetica (podológicamente vorbind), dar nu trebuie să capitularea, pentru a vedea cum este a noastră „juanete” este în creștere, ca și cum ar fi o moștenire pe care o putem asculta fără vindecare. În cazul în care bunica și fiica au juanete, ar trebui să ne vedem nepoții cât mai curând posibil, pentru că, poate, acest lucru se poate corecta „tradiție de Familie”.

CUM PENTRU A PREVENI JUANETE

Dacă este evident că rațiunea pentru dezvoltarea ei este de suprasarcină, care a generat în acest articulatiilor, prevenirea, va veni la deschiderea acestei forme întâmpla și pentru a reduce presiunea.

Ce putem face pentru a reduce presiunea pe zona, și, astfel, pentru a evita crearea de juanete?

-Să efectueze cercetări биомеханических și, în caz de necesitate, șablon, modifica alinierea picioarele și de a schimba distribuția de sarcină în ea.

-Încercați să nu poarte pantofi cu toc înalt. Fiecare centimetru de care ne ridica călcâiul, a crescut treptat de suprasarcină, care se creează într-o zonă metatarsal (sub degete).

-Nu utilizați cu ciocuri înguste, ceea ce este nevoie pentru a primul deget se deformează înăuntru.

-De a efectua exerciții desculț, când îmbunătățire a mușchilor piciorului și a gambei, pentru a spori controlul natural pronație (aplatizare a piciorului).

CUM DE A TRATA JUANETE

Când Juanete a fost creat, singura modalitate de tratament – chirurgical. În prezent, chirurgia piciorului a suferit modificări semnificative, iar rezultatele care vor fi obținute, sunt absolut în regulă

Există o varietate de tehnici și metode: prin operație deschisă, chirurgicale secțiunea transversală minimă (de asemenea, cunoscut sub numele de operațiunea, laser, dar laser, ca atare, nu împiedică, în orice moment, de intervenție).

Ultima metoda constă în introducerea printr-o mica incizie mica de capsuni (la fel cum ne folosim pentru a fișierul de unghii sau că utilizează un medic dentist pentru depuneri). O astfel de freza merge „mănâncă” os în locurile exacte pentru a elimina bunio (zona îngroșată în articulații, precum și pentru a îmbunătăți alinierea degete). Depinde de tipul de Juanete și experiența chirurgului, faptul de a alege o metodă sau alta. La ambele metode se pot obține rezultate bune

Ce tratament operațiunea este definitivă?

Am început să înțelegem că în cele mai multe cazuri, operația nu tratează cauza, ci rezultatul (juanete). Dacă funcționează, merge, călcare, ca și, foarte posibil, că juanete din nou să se dezvolte, de-a lungul anilor și câteva mii de pași.

Unele tehnici chirurgicale de schimbare a unor musculare structuri, pentru a rezolva într-o anumită perioadă de timp de încărcare, care va sprijini juanete după operație, dar în cele mai multe cazuri, ar trebui să utilizați propriul model, care va îmbunătăți distribuția sarcinii pe picioare, pentru a evita re-dezvoltare.

Acum, acest lucru nu înseamnă că persoana entității auditate juanefoto12te poate utiliza un șablon pentru toate acțiunile tale. Desigur, să-l utilizați în acele acțiuni, care crește în sarcină (exerciții de sport, plimbări lungi și așa mai departe), pur și simplu, pentru a evita pe viitor apariția juanete.

Aplicarea separatoare de noapte previne dezvoltarea Juanete?

Am început să înțelegem că juanete este creat ca răspuns la volumul de muncă generat atunci când mersul pe jos pe primele generale metatarsofalángica. Atunci când dormim, greutate acestei comune nu (…cu excepția faptului că vom dormi în picioare…). Nu are sens de a folosi unele „lucruri”, care încearcă să se întindă degetul în direcția opusă, pentru a lupta cu acțiuni juanete. În juanete pe timp de noapte nu este valabil. Cu alte cuvinte, juanete doarme noaptea”. Prin fiecare dintre aceste gadget-uri, poate, ceea ce obținem este că acela care nu doarme va fi pacientul.

Separatoare de silicon, că, uneori, vă recomandăm ortopezi, în perioada dintre primul și al doilea deget axat nu pe ce juanete nu înainte (de fapt va merge mai departe, numai dacă vom folosi un separator). Sunt concepute pentru a preveni frecarea între primul și al doilea deget rețeaua orice callosidad sau un prejudiciu ca urmare a frecare.

Ce vei face, că juanete progres, este, de fapt, de a oferi sprijinul necesar și alinierea la cupolele de plante, de reducere a sarcinii în zona de juanete și toate acestea le puteti primi de la un șablon pentru un tip de mers pe jos, cale de depresie și masa corporală a pacientului.

Ca model poate calma durerea Juanete?

În cazurile în care pentru un motiv oarecare, pacientul nu vrea să treacă printr-o intervenție chirurgicală, un model personalizat, bine făcut, poate îmbunătăți în mare măsură durerea juanete. De aceea, noi insistăm pe cercetare și șablon în clinica Podiatric. Putem găsi template-uri, de aproape oriunde, dar este important să înțelegem că acest model este prost conceput sau fabricat, poate agrava problema, sau pentru a crea diverse probleme (de orice modificări în picioare, care nu este complet познаны, poate crea probleme în alte structuri, cum ar fi genunchii).

Desigur, această îmbunătățire va fi numai în cazul în care utilizarea de pantofi corect, nu comprima picioarele sau creați deviația degetelor.

Pentru a rezuma, putem spune că o persoană poate moșteni culoarea ochilor, forma lor de a fi sau o casă pe plajă (dacă ești norocos), dar putem evita cele mai multe, că heredase „juanete”.

Este foarte important să-și petreacă un studiu биомеханических forma timpurie a identifica acei copii care au un istoric familial „Juanetes”.

În cazul în care ne-am dezvoltat Juanete, operațiunea este soluția cea mai eficientă, dar, poate, într-un număr semnificativ de cazuri, este necesar să utilizați un șablon particularizat, cel puțin, pentru activități, care vor crea mai mult de încărcare, pentru a evita re-dezvoltare.

Pentru acei pacienți care nu doresc să lucreze, personalizabil șablon este cea mai bună soluție pentru a evita durerea și de a încetini progresia juanete.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*